Niinkun kaikki on varmaan huomannutkin, on projektini ollut hetken aikaa tauolla, johtuen erillaisista kiireistä ja muutenkin. Talon hankinnan suhteen en pidä siis edelleenkään mitään kiirettä, mutta silti tutkailen edelleenkin erillaisia vaihtoehtoja. Omankin rakentaminen on käynyt viellä useamman kerran mielessä. Mutta lopullista päätöstä en ole tehnyt. Enimmäkseen siis vielläkin katselen kunnostettavia myynnissä olevia asuntoja, josta saisi tehtyä sen unelma kodin.

Syksyllä olisi tarkoitus tarkemmin alkaa taas miettimään asuntoa, kun tässä saattaa tulla työpaikan vaihtoakin tai toista työpaikkaa rinnalle, joten sen jälkeen pystyy taas paremmin miettimään budjettia, kun tietää miten asiat etenee.

Muutama kiinnostava kohdekkin on käynyt mielessä, mutta niistä en ole sen enempää sitten ollutkaan kiinnostunut kuin kuvien perusteella. Joten voi olla että asiat menevät nopeasti eteenpäin viellä joku päivä, tai kestää todella kauan... Varmaankin blogiin kyllä tulee lähiaikoina jostain vaihtoehdoista jotain inffoa, mutta sen näkee sitten...

Terveisin omaa kotia haaveileva ZebeZuzi