Tässä on tullut tehtyä sopimus isukin kanssa että asustelen tässä hänen omistamassaan osakkeessa viellä ainakin kolmevuotta, ja maksan vuokralla asuntoa itselleni. Sekä jo maksetut vuokrat lasketaan samaan. Joten nytten onkin sitten aika tehdä remonttia ja tästä asunnosta omanlainen kun siihen on lupa. Ja tekee vähän niinkuin itsellensä.

Tässä on sitten tullut tehtyä suunnitelmia vähän että minkälaista olisi tarkoitus tehdä. Myös keittiöremontti tulee, tämän vuoden puolella vielä, mutta sitä ei ole tarkemmin viellä suunniteltu, muutenkuin että keittiökaapit jotka tulevat ovat noin vuoden vanhat, mutsin uudesta asunnosta, kun hän päätti tehdä sinne keittiöremonttin, ja minä saan ne "vanhat" kaapit sieltä. Mutta tässäpä tätä muun kämpän remontti suunnitelmaa.

Olohuoneen pää väreiksi tulisi, harmaa, musta ja valkoinen, unohtamatta limeä. Muut seinät tulisivat valkoisiksi, paitsi oviaukkoa vastapäätä oleva. Kyseinen seinä tulisi harmaaksi ja kuvassa näkyvään tummemman harmaaseen kohtaan jokin kuvio viellä tummemmmalla. Kirjahylly ja vitriinit ovat valkoiset. vitriinin lasit harmaansävyiset. Tv-taso ja hylly levy myös valkoiset.

Sohva musta kuutiomainen kulmasohva, sekä saman värinen kulmikas sohvapöytä. Vihreitä pikkuisia pyörömattoja sinne tänne =P

Makkarin ovi vaihtaa paikkaansa toiseen reunaan ja sisennetään makkarin puolelle oven kohdalta, ja yläpuolelle tulee yläkaapit jotka aukeavat makkarin puolelle. Makkariin kaksi vaatekaappia ja naulakko.

Makkariin tulee rakennettu sänky, "allas" mainen jossa leveät reunat. Päällystettynä laminaatilla. Sängyn päätyyn ovenpuoleiseen reuneen kolossa oleva reuna korotetaan, jotta toimii paremmin yöpöytänä. Sängyn pääty seinään koko seinän pituinen hylly, jonka pohjaan kiinnitetään lamput. Hyllyn yläpuolelle peili.

Sänkyn jalkopäähän työpöytä ja toiselle puolelle vaatekaappi.