Nytten sitten kun aika on kulunut näemmä melkein vuoden verran viimekirjoituksesta, voisin kertoa tapahtumista mitä tässä välissä on tapahtunut. Elikkäs...

Asunto jossa edelleenkin siis asustelen olisi tarkoitus nytten ostaa kokonaan kerralla itselleni sittenkin. Ja pankista on varattu aika laina-asioita varten taas... Keittiö remontti on edistynyt kanssa huomattavasti vihdoin, vaikka se vielläkin on kesken. Uudet kaapit ovat paikallaan. Samoin kuin taso, johon olen todella tyytyväinen, on viellä parempi paikallaan kun kuvittelin. Myös laatat joista alussa en todellakaan ollut yhtään  varma, sopivat lopputulokseen paremmin kuin täydellisesti. Kaappien oviin olen kanssa ihan tyytyväinen vaikka ne eivät olekkaan niin tummat mistä unelmoin. Olisi tarkoitus kyllä muutamalla ylinmääräisellä ovella kokeilla muutamia mahdollisia keinoja joilla noista ovista saisi viellä tummemmat ja juuri sellaiset kuin haluaisin. Katsoo nyt... Laminaatti ja vetimet pitäisi hankkia viellä, jotta keittiöstä tulee valmis.

Olohuoneen ja eteisen remontti on odotellut itseään, mutta nyt vihdoin alkaa senkin puolella tapahtumaan jotain. Koska alkaa olemaan taas rahaa säästössä sen verran että pystyy upottamaan kerralla jokahuoneen laminaatteihin ja muihin materiaaleihin vaadittavan summan kerralla. Tietysti huonekalujen ostaminen taitaa jäädä vähän myöhäisemmäksi, riippuen laina määrästä joka olisi nytten tarkoitus siis ottaa. Koska tarkoitus olisi ottaa lainaa samalla sitten sen verran enemmän että saisin uudet huonekalutkin hankittua heti sitten. Tietysti niihin menee todella isosumma loppujenlopuks kun kaikki uusii, joten voi olla että niiden hankinta ajoittuu pitemmälle aikataululle. Voisin keittiöstä laittaa muutaman kuvan viellä tänään, jotta näette minkälaista muutosta siellä on tapahtunut. =)