Kauppakirjat tehty ja asunnon omistus siirtynyt mulle, aika jännää =) Taino onhan täs jo viikon nyt tän asunnon omistanu. Nyt on laitettu remontti-ilmotuski eteenpäin, perseestä toi uus asunto-osakelaki... Tulee vaan kalliiks ja vaikeeks. Onneks silti ei tarvii mitään isoi juttui tehdä ni pääsee nois papereis suht helpol. Kattoo nyt kyl sit et kui kauan kestää ennenku saa luvan alkaa lätkii laminaattei paikalleen ja purkaa kiinteit kaappei.

Nyt on valittu ja suunniteltu valmiiks sitten olohuoneeseen tv-taso-, vitriini-kirjahylly yhdistelmä kaappikin. Ikeasta, ja hintaa tulee noin 500e. Ylös kolme lasiovea, alas umpiovia ja yksi lasiovi, johon tulee dvd-soitin sekä tallentava-digiboxi. Lasin pitäisi olla sellaista että kaukosäädin toimii läpi. Tiedä sitten todellisuudessa. Väliin jää myös muutamia avohyllyjä.

Myös uudet eteisen kaapit on valittu ja niihin menee noin 600e joten suht halvalla kai pääsen. Vasemmalle kaksi peiliovea ja oikealle kaksi umpiovea. Viereen sitten viellä pieni lipasto saman värisenä ja tyylisenä.

Nytten pitäisi sitten vaan huijata joku ihana ihminen lähtemään kanssani Ikeaan sellaisella autolla ostoksille, joihin nuo kaikki mahtuvat.