Suunnitelmat valmiina remonin suhteen. Ainakin osittain, mutta niistä kerron kohta lisää.

Nytten asuntokauppojen teko on sovittu, ja ensi viikoloppuna ollaankin jo sitten asunnon omistajana minä. Tuntuu aika hurjalta, mutta hienolta. Tuleekohan musta vanha ku omistan itse asunnon? Taino tietty olen pankin kanssa nyt ekana naimisissa seuraavat hassut noin kymmenisen vuotta.

Tässä ois suuntaa-antava pohja piirrustus kyseisestä asunnosta miltä tulee näyttämään remontin valmistuduttua.

Olohuoneen ja eteisen välillä on tällä hetkellä joku outo vaatekaappi-lastulevy-ovi seinä-systeemi, joka siis poistuu ja silloin eteinen aukeaa suoraan olohuoneeseen. Aukon yläosaan jää noin 25cm korkea betonipalkki, sekä oikealle reunaan noin 55cm pitkä seinä. Seinästä eteisen puolelle jatkumaan olisi tarkoitus hankkia iso kaappi. Ulkovaatteille ja siivousvälineille tähän tapaan.

Oikealle puolelle tulevan osan jossa laatikkoja alapuolella ja vasemmalle jäävien saumakohtaan olisi tarkoitus saada laminaatin vaihtokohta. Jolloin kyseinen laatikkoja sisältävä kaappi jää selvemmin kunnolla eteisen puolelle ja muu osa on olohuonetta. Sauma kohta olisi tarkoitus saada siististi lähtemään vasemmassa seinässä olevasta kulmasta jossa seinä kääntyy vasemmalle. Pohjakuvassa kyseinen alue näkyy vähän punaisempana lattiana. (erittäin huonosti varmaan selitetty, mutta toivottavasti edes joku tajus =D)

Eteisen laminaatiksi olen jo valinnut saman kuin keittiöön. Eli musta-harmaan laattakuvioisen ja olohuoneeseen tulee erittäin vaalea puukuvioinen laminaatti.

Keittiöstä ja olohuoneeseen tulevasta erittäin erilaisesta kirjahylly-vitriinikaappi -yhdistelmästä laitan tekstiä ja kuvia vähän myöhemmin, jottei tule liian pitkiä merkintöjä. Niin saatatte jaksaa jopa lukasta nämä. ;)

Terveisin malttamaton ja hidas ZebeZuzi