Ne harvat lukijat, jotka jaksaa viellä käydä täällä, ehkä... Ovat varmaan huomanneet että ainakin tässä projektissa kestää. No joo johtunee ihan mun omasta laiskuudesta sekä saamattomuudesta. En vaan saa oikeen mitään aikaiseksi, ja jos saan niin en ole saanut kirjotettua siitä tänne. Nyt päätin vihdoin skarpata ja alkaa kirjoittamaan taas vähän enemmän, koska nyt on tapahtunut jo jotain lisää ja toiseksi se että tiedän nyt lähiaikoina tapahtuvan lisää.

Eteisessä on vihdoin uusi kaapisto, täytyy sanoa että olen erittäin tyytyväinen valintaani. Vaikka yksi virhe tuli tehtyä mittaiuissa, unohdin mitata sähkökaapin paikan, mielestäni olin mitannut sen mutta väärin siinä tapauksessa. Neljästä sentistä jäi kiinni, jotten saanut neljää kaappia mahtumaan siihen tilaan. Joten nytten tulikin vain kolme, kaksi peiliovellista ja yksi umpiovellinen. Loppujenlopuksi ehkä näin parempikin. Samalla tuli sitten päätettyä makkarin vaatekapisto vahingossa. Olen kauan miettinyt ja pähkäillyt että minkälaiset kaapit haluan makuuhuoneeseen, eniten olen halunnut samanlaiset kun eteiseen, mutta ilman peiliovia. Mutta miettinyt että mahtaako olla tyhmää jos samaa kaappia on muutamassa huoneessa. No nytkun oli ostettuna kaksi umpiovellista kaappia, ja toinen niistä vaan mahtuikin eteiseen, niin totesin että kyllähän se sama sopii makkariinkin, joten makkariin on nytten yksi kaappi valmiina ja täytyy enää ostaa muutama lisää. En usko että moni edes huomaa välttämättä kaapistojen olevan samaa, koska ovat aivan eripuolella huoneistoa ja aivan erityylisissä kohdissa. Tai jos huomaa niin eivät ne ainakaan pahasti pistä silmään, omasta mielestäni. Mutta tietysti nytten tuli päädyttyä siihenkin että makuuhuoneenkin remontti tarvitsee sittenkin tehdä kanssa aika nopeasti muiden huoneiden perään, jottei tuo kaapin runko vain tiellä ole möllötä.

Keittiöstäkin olen lupaillut jo kuvia monta monta monta kertaa, mutta en ole yhtään saanut laitettua, joten nytten tässä jo pientä maistiaista, pitäisi saada vaan uudet kodinkoneet hankittua niin kehtaan ottaa enemmän kuvia ja parempia joista näkisi kunnolla nykyisen keittiön tyyliin. Keittiöstä puuttuu edelleenkin parilokerikkoa, no ei niissä varmaan enää kauaa kestä, kun vasta kesäkuussa kuitenkin muuten keittiö valmistunut... Taino puuttuuhan sieltä tietysti viellä sokkelit, alhaalta, koska haluan asentaa sen laminaatin ensin, samaten vitriinikaapista puuttu alhaalta koristelista, jolla saan lamput vähän piiloon, antavat erittäin miellyttävän valaistuksen keittiöön.



Eteiseen pitäisi alkaa metsästämään nytten pientä lipastoa tai lokerikkoa joka sopii vaatekaappeihin ja naulakkoa. Lamput tulivat eteiseen vähän niinkuin vahingossa, äippä oli ostanut itselleen alakerran aulaan lamput, mutta todennut ne asennuksen jälkeen liian korkeiksi, ja hankki matalammat tilalle. Tänne nuo sopivat erittäin hyvin, ja tulipahan säästettyä vähän rahaakin kun ei tarvinnut itse maksaa kokonaista hintaa. Tietysti ei nuo välttämättä ole ihan sellaiset ole kuin itse olisin metsästänyt kaupoista, mutta sopivat todella hyvin ja näyttävät hienoilta. Ja kuvassa peilistä heijastuva seinä jossa näkyy palapeili, menettää palapeilin ja saa tilalleen erivärisen maaliin. Pitäisi vain osata päättää maalin väri. Mutta peiliä eteisessä nytten on kyllä tarpeeksi, ilman tuota palapeiliäkin, koska sitä on ovissa yhteensä 100cm x 230cm, josko siinä olisi sitten helppo ottaa teinipeilikuvia? ;)



Keittöön valitsin tälläiset IKEAn baarijakkarat, ovat mielestäni erittäin hienot ja todella hyvät istua. ja jalkojen väri on sama kuin pöytätason jaloissa. Välitilan lamppu pitäisi vaihtaa tiskialtaan vierestä, kuhan vain löytäisin siihen sopivan lampun, kun ihan tavallista valkoista perus halpaa en siihen halua. Ja lampussa tarvitsee olla pari pistorasiaa sekä katkaisija valolle.



Kuvien laatu tässä merkkauksessa erittäin huono, kun tähän hätään oli nyt vain kännykkäkamera käytössä.